Gratis oefening "Ik ben de baas over mijn favoriete zonde!"
Leer een effectieve manier van omgaan met jouw grootste verleider!


Nooit meer slachtoffer zijn van onweerstaanbare trek in je favoriete zonde. Vanaf heden beslis jij zelf!

 Ken je dat?
Je loopt in de stad en ineens ruik je de geur van de verse bakker, of een oliebollen stand. Ineens overkomt je de honger en voor je er erg in hebt sta je er een weg te peuzelen. Of je loopt in de supermarkt en miraculeuzerwijs ben je ineens vergeten waarom je ook alweer de snoepafdeling als de pest ging mijden.  Je staat bij de kassa dan toch weer die repen chocola  en zakken chips af te rekenen, jezelf vertellend dat “het immers bijna weekend is” of “het handig is om iets voor gasten in huis te hebben”. Maar wees eens eerlijk, wie eet ze op thuis? 

Wil jij kunnen kiezen: Ik ga er met een geheven hoofd voorbij, zonder pijn of moeite! Of, ik neem iets en ik geniet met volle teugen van? Hoe fijn zou het zijn om ontspannen met verleidingen om te gaan, want jij vertrouwt jezelf, en jij hebt de touwtjes in handen!

In deze oefening leer je een hele snelle en super effectieve manier van omgaan met de verleiding van eten. Neem een kwartiertje de ongestoord de tijd en leer welke zintuigen bij jou het sterkst zijn en hoe je deze kan inzetten om je gedrag zélf te sturen. En let op: je hebt waarschijnlijk echt schik erbij, want hoe gekker jij doet, hoe effectiever je het voor jezelf maakt!

Klaar voor?

Vul dan hier je gegevens in!

x, Anna

 


* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp